Belangrijke data:

Woensdag 6 november: Zwemmen groep 6/7/8 

Donderdag 7 november: Informatie-ochtend nieuwe leerlingen + 19:00 Ouderavond groep 8 

Dinsdag 12 november : Start oudergesprekken 

Donderdag 14 november : Start oudergesprekken 

Donderdag 28 november : Pietenmiddag 

Nieuwe leerlingen

Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom en wensen hen veel plezier en succes op de Sint-Petrusschool: 

Groep 1-2 Joan/Joyce: 

-Yasmine 

Nieuwe collega’s: 

Merel Geene: 

In september ben ik begonnen als juf in groep 4. Inmiddels ondersteun ik al een paar weken met heel veel plezier juf Nina en juf Willeke in deze klas. Al bijna 10 jaar liep ik met het idee rond om de overstap naar het basisonderwijs te gaan maken en nu ga ik eindelijk dit mooie avontuur waarmaken! Ik ben 35 jaar en ik heb al heel veel moois van de wereld mogen ontdekken. In mijn vorige baan heb ik van mijn grote passie ‘reizen' mijn werk gemaakt als reisspecialist voor verre reizen op maat naar de Pacific. Maar eigenlijk miste ik al jaren het maatschappelijke belang in dit werk en wil ik liever mijn kennis van de wereld op een inspirerende manier aan kinderen overbrengen. Het liefst wil ik kinderen helpen en begeleiden, zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en ik weet zeker dat ik dit op de Sint Petrusschool met veel plezier kan gaan doen! 

Jardo Zwaaneveldt: 

Ik, Jardo Zwaaneveldt, ben per 28-10-19 aan een werkervaringstraject begonnen op de St. Petrusschool. In mijn vorige leven heb ik geschiedenis gestudeerd en ben ik horecaondernemer geweest aan de Zuid-as. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een meisje van 7 en een jongen van 10. Omdat het maatschappelijk belang lonkte, ik het leuk vind met kinderen te werken en graag mensen opleid, heb ik de beslissing genomen les te gaan geven in het basisonderwijs. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben blij met de kans die de St. Petrusschool mij biedt. Ik hoop jullie tegen te komen op school!! 

Foto’s in Parro

Via de instellingen knop van de Parro app is het mogelijk om aan te geven op welke manier u wilt dat wij als school omgaan met foto’s van uw kind. Het helpt ons enorm als u dit wilt invullen. Ook als u geen bezwaar heeft tegen het gebruik van foto’s willen wij dit graag weten. Wanneer de instellingen niet zijn ingevuld kunnen wij niet aannemen dat u geen bezwaar heeft. Graag uw aandacht hiervoor.                                     

Verslag Kinderboekenweek 

De Kinderboekenweek met als thema ‘Reis je mee? ‘ was een groot succes! 

De opening hebben wij feestelijk gevierd met verschillende ouders en vrijwilligers die in hun beroep iets te maken hebben met vervoer. Zij hebben in de klas iets verteld over hun beroep en de kinderen mochten hun vragen stellen.

Uiteraard kon ook onze jaarlijkse voorleeswedstrijd in deze week niet ontbreken. Helaas kan er maar een winnaar zijn en is de wedstrijd gewonnen door Sanne uit groep 8. Wij wensen haar veel succes met de landelijke voorleeswedstrijd! 

De Kinderboekenweek hebben wij afgesloten met het open podium waarbij we hebben kunnen genieten van verschillende optredens van onze leerlingen. 

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken enkele vrijwilligers die tot aan de kerstvakantie 1x per week willen helpen om alle nieuwe boeken in de mediatheek te labelen en sorteren.      

TSO

Zoals genoemd tijdens de informatiebijeenkomst van dit schooljaar zullen wij de Parro-app gebruiken om de betalingen voor de TSO te innen. Bij het berekenen van het totaalbedrag wordt er rekening gehouden met studie- en feestdagen. 

Het totaalbedrag voor dit jaar is verdeeld in 3 termijnen, te weten: 

  1.  26 augustus – 21 december 2019 
  1. 6 januari – 25 april 2020 
  1. 11 mei – 4 juli  

Voor elk termijn ontvangt u een bericht in Parro met een link voor een IDEAL-betaling. Deze week zullen wij starten met het verzenden van de individuele berichten met een betaalverzoek in Parro.

 

 

Volleybaltoernooi: 

Met trots kunnen wij melden dat onze groep 8 het jaarlijkse volleybaltoernooi op 17 oktober heeft gewonnen.  

Goed gedaan heren!