Belangrijke data

Donderdag 3 februari: Verkleedfeest
Vrijdag 14 februari: Lesvrije dag. Alle leerlingen vrij
Zaterdag 15 februari t/m zondag 23 februari: Voorjaarsvakantie
Maandag 24 februari : Rapport mee naar huis
Dinsdag 25 februari: Oudergesprekken
Donderdag 27 februari: Oudergesprekken

Berichten voor iedereen

Nieuwe leerlingen:
Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom en wensen hen veel plezier en succes op de SintPetrusschool:
Groep 1-2 Manon-Annette:
Keet 
Groep 1-2 Tineke-Lia:
Merdan 
Imen 
Groep 1-2 Joan-Joyce:
Aliya
Yasmine
Imad 
Yari 
Maya

Oudergesprekken & Rapport

Dinsdag 25 februari en donderdag 27 februari vinden de oudergesprekken plaats. Heeft u het rapport van uw kind nog thuis liggen geef deze z.s.m. mee naar school. Op 24 februari krijgt u het nieuwe rapport mee naar huis.

Verhuizing van kinderen

Dringend verzoek aan ouders die gaan verhuizen of van plan zijn te gaan verhuizen. Graag melden bij de groepsleerkracht en bij Maaike Rundberg via mail: m.rundberg@askoscholen.nl

Verkleedfeest

Donderdag 13 februari is het verkleedfeest. De kinderen mogen deze dag verkleed naar school komen. Deze dag duurt voor de hele school tot 14.00 uur. Alle kinderen moeten deze dag een tussendoortje en een lunchpakket meenemen. Wij hebben voor deze dag de hulp van ouders hard nodig voor het begeleiden van activiteiten en knutselprojecten. De
inschrijflijsten daarvoor hangen bij de deur van de klaslokalen. We hopen dat de lijstjes nog flink ingevuld worden! Voor de knutselprojecten zijn we op zoek naar lege wc-rollen, lege dozen; het formaat van een schoenendoos of wat groter heeft de voorkeur.Voor groep 5 t/m 8 wordt er een aan het einde van de middag een playbackshow georganiseerd. Kinderen die willen meedoen kunnen zich opgeven bij de leerkracht.

Gezocht!

Voor de kleutergroepen hebben wij reservekleding nodig voor de kinderen die tijdens schooltijd ‘een ongelukje’ hebben. Joggingbroeken en leggings in de maten 110/116 en 122/128 hebben de voorkeur. Daarnaast zoeken we ook sokken in kleine maten.

Leerlingenconcert

Donderdag 9 april organiseren wij ons jaarlijkse leerling concert. Kinderen die een muziekinstrument bespelen en een optreden willen verzorgen kunnen zich opgeven bij juf Karin en juf Willeke. Wij hopen op veel aanmeldingen.

Staking en noodplan

Donderdag en vrijdag was zoals ik u al liet weten de school dicht. De besturen van Amsterdam die zich hebben verenigd in het BBO hebben hiertoe gezamenlijk besloten. Zij
willen een signaal afgeven aan de politiek dat de situatie in Amsterdam en Diemen zeer urgent is. Het BBO is ook aan de slag gegaan met een noodplan dat zij afgelopen maandag hebben aangeboden aan de minister. Klik hier voor dit noodplan.

Invallers gezocht!!

We zijn nog altijd op zoek naar invalcollega's. We merken dat het in onderwijsland steeds moeilijker wordt om geschikte invallers te vinden. Weet u iemand die geïnteresseerd is om eens mee te draaien en met ons in gesprek te gaan. Geeft u het door! De deur staat open! Mocht uw tip leiden tot een vast dienstverband bij ons bestuur, de ASKO, dan staat daar een vergoeding – voor u - tegenover.

Voorleesontbijt

Op woensdag 22 januari hebben we op school weer gezellig samen in pyjama ontbeten met alle leerlingen. Tijdens het eten werden zij door opa’s en oma’s voorgelezen uit o.a. de nieuwe bekroonde prentenboeken. De kinderen hadden erg hun best gedaan om een lekker ontbijtje voor hun vriendje te maken. Hier een impressie van het resultaat.

ontbijtdoos  Ontbijtdoos II  OntbijtdoosIII